Autó-Largo Kft.

Új
Toyota C-HR

A MERÉSZ MÉG MERÉSZEBB LETT

Válassza az új, kifinomult Toyota C-HR-t az önkifejezésre. Béklyók nélkül született és úttörő elődje inspirálta, így egyetlen más autóhoz sem hasonlítható. Meglepő formáival az új Toyota C-HR mer más lenni.

Egy koncepcióautó az utakra

Személyre szabott felhasználói élmény

Plug-in hibrid és hibrid hajtásláncok

Fenntarthatóság

Újrahasznosított anyagok és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás

Stílus, amely szembeszáll a konvenciókkal

Az új Toyota C-HR minden béklyón felülemelkedik. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni, ötvözi a kupé stílust az erőteljes kiállással. Szabad gondolkodású és innovatív, precíz vonalaival és dinamikus profiljával egy valódi sorozatgyártású koncepcióautó.
 

Hagyja maga mögött az átlagosságot

A Toyotánál hiszünk abban, hogy autója az Ön hozzáállását tükrözi: kiemelkedő stílus belső magabiztossággal, amely hátat fordít a hagyományos megoldásoknak. Az innovatív hibrid technológiával, amely tökéletesen egészíti ki a feltűnő megjelenést, az ikonikus Toyota C-HR ideális partner.

HÁRMAS KIALAKÍTÁS

Precízen meghúzott vonalak határozzák meg a karosszéria erőteljes, geometrikus formáit, így álló helyzetben is életre keltve az autót.

 
 
 

20" KERÉKTÁRCSÁK

A bátor formák kiemelkedő részleteket kívánnak. A csiszolt felületű, 20″ keréktárcsák vonzzák a tekinteteket.

 
 

REJTETT AJTÓKILINCSEK

A rejtett ajtókilincsek – amelyek először jelennek meg egy Toyota modellen – kulcsfontosságú szerepet játszanak az új Toyota C-HR letisztult, látványos stílusában.

 
 

KÉTTÓNUSÚ + KIALAKÍTÁS

Az új kéttónusú + fényezés a kontrasztos fekete színt a tetőn túl kiterjeszti az autó hátsó részére, követve a karosszéria íveit és kiemelve annak mutatós arányait.

 
 
 

CSÚCSMODERN PANORÁMATETŐ

A hőhatékony üvegből készült panorámatető extra fényt és térérzetet biztosít, nem kívánt hőség nélkül.