Autó-Largo Kft.

Hilux

Minden kihívásra kész

Legenda, kirobbanó erőben

Beszélhetnénk több mint 50 évre visszanyúló múltjáról, hazai népszerűségéről vagy a legendás erejéről, de miért is tennénk? Egy ilyen autó esetében elég, ha csak a számok beszélnek: 2,8 l D-4D motor, 204 lóerő, 500 Nm forgatónyomaték (AT váltó esetében) és 10 másodperc alatti gyorsulás 0-100 km/órára.

Ismerd meg a legyőzhetetlen pick-up legújabb generációját!

HILUX GR SPORT

Válassza az erőt és a kitartást. A TOYOTA GAZOO Racing csapat eredményei által ihletett Hilux GR SPORT minden körülményre készen áll. Megbízható kialakítása biztosítja, hogy semmi sem állíthatja meg. A funkciók hosszú listája fokozza a menetkényelmet, az egyedi stíluselemek pedig kiemelik az autó sportos karakterét.

 

MEGBÍZHATÓ FELÉPÍTÉS

A megbízhatóságáról elhíresült Toyota Hilux új GR SPORT változatot kapott, amely dedikált egycsöves lengéscsillapítókkal és egyedi piros színű rugókkal van felszerelve, így növelve a stabilitást és a menetkényelmet, legyen szó bármilyen terepről vagy éppen terhelésről.

SPORTOS STÍLUS

Kívülről a karbonszálas, DAKAR stílusú első hűtőrács, a 265/65 R17 méretű terepgumival szerelt 17" kéttónusú alumínium kerekek és a feketére festett, szélesített kerékjárati ívek vonzzák a tekinteteket. Belül speciális, fekete bőrrel és szintetikus velúrral bevont GR SPORT ülések találhatók, kontrasztos piros díszítéssel és modell logókkal.

ERŐTELJES MOTOR

A Toyota Hilux GR SPORT erőteljes, 2,8 literes motorja 204 lóerőt és 500 Nm forgatónyomatékot ad le alacsonyabb motorfordulatszámon is.

A Hilux kalandozásra született

A Hilux több mint fél évszázada juttatja el az embereket a bolygó legtávolabbi helyeire, mindenféle tereppel megküzdve. A legfrissebb modell minden eddiginél keményebb, erősebb és nagyobb teljesítményű, amivel új szintre emeli a legendás Hilux típusnevet. Toyota Hilux: A világ legkeményebb ikonja 1968 óta.

Nagyobb teljesítmény, nagyobb nyomaték, nagyobb élmények

Bármerre is vigye útja, a Hilux eljuttatja Önt a céljához. Az ikonikus típus legújabb verziója a GR SPORT modellváltozat. Erőteljes, 2,8 literes dízelmotorja erőfeszítés nélkül hozza az elvárt teljesítmény, míg az első és hátsó egycsöves lengéscsillapítóknak köszönhetően a GR SPORT a legjobb kezelhetőséggel kecsegtet a Hilux kínálatában.

Emelkedjen ki a betondzsungelből is

Megalkuvást nem tűrő megjelenésével a Hilux magabiztos kisugárzással rendelkezik. Izmos kiállása megmutatja a benne lakozó erőt, míg a marcona első és hátsó lökhárítók, valamint a látványos díszlécek védik a karosszériát a városi dzsungelben is. A kifinomult és erőteljes Hilux lenyűgöző benyomást tesz, bárhová is megy.
 

Masszív, tartós, megbízható? Megkérdőjelezhetetlenül

Mivel a Hiluxot a világ legszélsőségesebb körülményei között tesztelték, bízhat legendás tartósságában és megbízhatóságában. Szupererős vázával, 310 milliméteres hasmagasságával, 700 milliméteres gázlómélységével és kivételes kerékcsuklóival a Hiluxot úgy tervezték és építették, hogy kiemelkedjen a pickupok közül.
 

3,5 tonnás vontatási kapacitás és 1 tonnás hasznos terhelhetőség: ne hagyjon játra semmit

Bízzon a Hiluxban. A hegymeneti elindulássegítő (HAC) és az aktív terepvezérlés (A-TRC) minden alkalommal zökkenőmentes utazást tesz lehetővé, miközben a Hilux hatalmas rakodó- és vontatási kapacitása azt jelenti, hogy soha nem kell semmit hátrahagynia. Bárhol is van és bármilyen munkát végez, biztonságos kezekben van a Hiluxban.
 
 

TOYOTA HILUX GR DAKAR 2023

Toyota Hilux

Tartozékbemutató videó