Autó-Largo Kft.

Prius Plug-in

Prius újragondolva

Gyönyörű, dinamikus és kiemelkedően hatékony

A Prius mindig is szembeszállt a konvenciókkal, és eltörölte a határokat. A hibrid koncepció kialakításával az új Prius a következő szintre emeli a plug-in hibrid járművek kategóriáját. Az új technológia éllovasa, kettős DNS-e egyesíti a napi rutinhoz kiváló tisztán elektromos hajtást a hatékony hibrid teljesítmény hosszabb távokra biztosított szabadságával. Megérkezett az új Prius: intelligens, bátor, meglepő.

Ugyanaz a név, új ikon

A szinte felismerhetetlenségig megújult új Prius Plug-in Hybrid dacol a várakozásokkal. Könyörtelenül stílusos és minden eddiginél hatékonyabb. Az úttörő és félelmet nem ismerő új Prius a haladás szellemét testesíti meg.

Magával ragadó vezetési élmény

Miért kellene választani a hatékonyság és a teljesítmény között? Az új Prius Plug-in Hybrid egyedülálló vezetési élményben egyesíti az elektromos és a belső égésű motorok előnyeit. Az erős teljesítményt sportos vezetési pozíció, közvetlen kormányzás és önbizalmat adó stabilitás támasztja alá.

Megnövelt teljesítmény, jobb gyorsulás

A 223 lóerős új Prius lenyűgöző gyorsulást biztosít abban a pillanatban, amikor éppen szüksége van rá. A város határait elhagyva az új Prius mindössze 6,8 másodperc alatt képes álló helyzetből 100 km/órára gyorsulni.

Vezessen okosan a hibrid vezetési tréner segítségével

A MyT alkalmazás vezetési tréner funkciója elemzi az adatokat, hogy segítsen Önnek hatékonyabban vezetni. Úgy működik, hogy maximalizálja a tisztán elektromos EV módban eltöltött időt, és javítja az üzemanyag-fogyasztást.

Megfelelő üzemmód a megfelelő hangulathoz

A kapcsolható vezetési üzemmódokkal az új Prius képes az Ön igényeihez igazodni. Az Eco növeli a hatékonyságot, míg a Sport élesebb és jobb reakciókat kínál. A Normal a kettő egyensúlyát hozza. Kiválaszthatja az EV módot is, ha szeretne kizárólag tisztán elektromosan haladni.

Töltés

A választás ereje

Napcellás (solar) tető

Az új Prius Plug-in Hybrid a napenergiát képes mozgási energiává alakítani. A napelemes tető a napsütést képes átalakítani, így töltve az akkumulátort, ezzel naponta akár 8 km extra elektromos hatótávolságot generálva.

Otthoni töltés

Győződjön meg arról, hogy Prius Plug-in Hybrid modellje mindg használatra kész, köszönhetően az otthoni töltésnek. Körülbelül 4 óra* alatt teljesen feltölthető háztartási konnektor vagy otthoni fali töltő használatával. Kövesse figyelemmel autója töltöttségi állapotát a telefonos MyT alkalmazáson keresztül.

*A pontos töltési idők a töltési körülményektől függően változnak.

Nyilvános töltés

A Prius Plug-in Hybrid tisztán elektromos EV üzemmódja ideális városi használatra. Használjon nagy teljesítményű nyilvános töltőállomásokat útközben az egyszerű és kényelmes zéró emissziós vezetés érdekében.

Toyota Prius Plug-in galéria

Az új Prius minden szögből jól néz ki. Az egységes, letisztult és kiemelkedően funkcionális formák magukra vonzzák a tekinteteket, akár a az út szemközti oldaláról, akár egy magas irodaház ablakából veszik észre az autót. A Skyview panorámatető vizuálisan összefügg az első és a hátsó szélvédőkkel, kihangsúlyozva az új Prius kupék által ihletett stílusát.