Autó-Largo Kft.

GR Supra

Az élmények érdekében

A legenda visszatért

A Toyota által fejlesztett, vadonatúj kézi sebességváltóval a kormánykerék mögött tapasztalható élmény semmihez sem fogható. Az új Toyota GR Supra felejthetetlen élményeket okoz.

Aprólékosan kidolgozott váltó

Az új kézi váltót a mérnökök úgy fejlesztették ki, hogy gyors váltásokat tegyen lehetővé, miközben kivételes visszacsatolást biztosít. Az új kézi váltót a mérnökök úgy fejlesztették ki, hogy gyors váltásokat tegyen lehetővé, miközben kivételes visszacsatolást biztosít.

Intuitív műszercsoport

A GR Supra iMT rendszeréhez kapcsolódó új szoftver automatikusan szinkronizálja a motor fordulatszámát, felváltáskor a nyomatékot optimalizálva, visszaváltásnál pedig kifinomult reakciókat biztosítva.

Alumínium pedálok

Tapasztalja meg azokat az élményeket, amelyeket az újonnan fejlesztett kuplung biztosít. Élje át mindazt, amit csak a három új sportpedál működtetése biztosíthat.

Dinamikus menetteljesítmények és vezethetőség

Rövid tengelytávolságával és széles nyomtávjával a GR Supra tökéletes egyensúlyban van – vagyis még különösen kanyargós úton is öröm a vezetése.

Szűretlen élmények

A sportos hangolású, változó áttételű szervokormány és az opcionálisan hátul adaptív sportfutómű kivételes menetdinamikát tesz lehetővé. A kézi váltós modellek Hairpin+ funkciója kivételes stabilitást és irányíthatóságot nyújt szűk fordulókban is.

Aktív hangzás

A Toyota GR Supra két választható hangfokozattal rendelkezik. A Normal állás a hétköznapi használhatóságot szolgálja, miközben a Sport hidegrázós üvöltéssel és visszadurrogással garantálja a libabőrt.

Azonnali gyorsulás

A pörgős és lágy, 3,0 literes motor azonnali gyorsulást biztosít, csupán 4,3 másodperces 0-100-as sprintidő mellett.

Exkluzív matt fényezés

Lépjen ki a sorból az exkluzív matt fehér külső fényezéssel

Exkluzív belső kárpitozás

A GR Supra különkiadás exkluzív, lenyűgöző barna bőrbelsővel van felszerelve, ami gyönyörűen emeli ki az utastér formáit.

A becsület jelvénye

Az új GR Supra különkiadások fehér külső fényezése méltóképpen kiemeli a vörös Supra típusfeliratot.

Versenyautós vezetőtér

Az együléses versenyautók ihlették a Toyota GR Supra utasterét, amely Önt helyezi a középpontba. A funkcionalitást előtérbe helyező háromküllős kormány köré rendezve a szélvédőre vetített információs megjelenítő és a digitális műszeregység minden információt megad Önnek, amire csak szüksége lehet – pontosan akkor, amikor szüksége van rá.  

Biztonságban az erő

Amikor egy sportautó ilyen teljesítménnyel bír, a biztonság kétségtelenül mindennél fontosabb.

A Toyota GR Supra magában foglalja a Toyota Supra Safety+ csomagot, amelynek része a holttérfigyelő rendszer, a sávváltásra figyelmeztető rendszer kormányasszisztenssel és az adaptív sebességtartó automatika, amely megállásra és elindulásra is képes. *Csak automata váltóval.

Egy beépített kamerát használva az ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS) figyelmezteti Önt egy esetleges frontális ütközés esetén. A gyalogos- (nappal és éjszaka is), illetve kerékpárosfelismeréssel (csak nappal) együtt a GR Supra segíti csökkenteni egy esetleges ütközés komolyságát.

Egy kamera segítségével a rendszer képes felismerni a sávokat, és amennyiben az autó irányjelzés nélkül elhagyná az aktuális sávot, úgy vizuális, illetve hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A kormányasszisztens az akaratlan sávelhagyáskor korrigálja az autó mozgását.