Autó-Largo Kft.

Corolla Sedan

Jobb, mint valaha

Íme, a megújult és továbbfejlesztett Corolla Sedan. A kifinomult külsőnek és a modern utastérnek, az intuitív technológiának és a még élvezetesebb vezetést kínáló ötödik generációs hibrid rendszernek köszönhetően a világ kedvenc Toyota modellje jobb lett, mint valaha. Mindig legyen egy lépéssel előrébb, és legyen ott az elsők között a megújult Corolla Sedan piacra lépésekor.
 

Megújult Corolla Sedan: új szintre emeli az életet

Minden részletében dinamikus

A megújult Corolla Sedan az erőteljes arányokat rendkívül látványos felületekkel ötvözi. Aerodinamikus sziluettje időtlen, a részletek és a kivitelezés mégis vitathatatlanul modern. Mutassa meg sportos oldalát a GR SPORT kivitel segítségével, amely a Toyota versenyszellemének megtestesítője.

Teljesítmény kompromisszumok nélkül

A megújult új Corolla Sedan ötödik generációs hibrid hajtáslánca csendesebb, kompaktabb és közvetlenebb, mint valaha, mindezt alacsony károsanyag-kibocsátással és azonnali teljesítménnyel. A Normal, Eco és Power hajtási módokon kívül teljesen elektromos üzemmódot is kínál a pihentető, zéró károsanyag-kibocsátású használathoz, amikor csak akarja.

 

 

Négykerekű társ a digitális világban

A Corolla Sedan olyan funkciókkal van ellátva, amelyek segítenek Önnek mindig élen járni: azonnali csatlakozási lehetőségek állnak rendelkezésre vezeték nélküli töltéssel, valamint Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitással. Az over-the-air frissítéseknek köszönhetően mindig naprakész Corolla Sedan számára nincs akadály.

 

Toyota Corolla Sedan galéria

Fedezze fel a Toyota Corollát

Fedezze fel a Corolla Sedant az Augmented Reality (AR) alkalmazásunkban. Töltse le, és nézze meg minden szögből, hogyan mutat a Corolla a felhajtóján – vagy akár a nappalijában. Az alkalmazás letöltéséhez látogasson el az App Store vagy a Google Play Áruházba az alábbi linkeken keresztül.