Autó-Largo Kft.

Land Cruiser

Páratlan erő. Legendás karakter.

Élő legenda

65 évnyi sikertörténet és számtalan alkalommal bizonyított megbízhatóság, amire mindig számíthat, bármilyen nehéz terepet is kell leküzdenie, és olyan megjelenés, ami a nyüzsgő nagyvárosok utcáin is rabul ejti az emberek pillantásait – ez a Toyota Land Cruiser. A híres terepjáró legújabb változata a legmodernebb biztonsági és off-road technológiák mellett prémium, kézműves minőségű kidolgozást és luxus kényelmű utasteret kínál. Az erő és az elegancia páratlan összhangjának köszönhetően a Toyota Land Cruiser ugyanolyan tökéletes társ a városi közlekedéshez, mint a járatlan vidékek meghódításához.

Ikonnak született. Örökké megállíthatatlan

A Land Cruiser végtelen eltökéltségével már azóta nyűgözi le vásárlóit világszerte, amióta az első generáció 1951-ben megmászta a Fujit – nem csak elviszi az utasait bárhova, hanem vissza is hozza őket onnan. Ma az új Land Cruiser ugyanolyan hajthatatlan: még fejlettebb on- és off-road technológiákkal, biztonsági funkciókkal és fokozottabb teljesítménnyel birkózik meg bármilyen tereppel.

Jusson el bárhová

A robusztus külső, a mindennek ellenálló tartósság és az utastér kivételes kényelmének kombinációjával a legendás Toyota Land Cruiser élvezetes utazást kínál, válassza bármelyik útvonalat is.

Minden részletében céltudatos

A Land Cruiser minden egyes részlete világos célt szolgál. A motorháztető formája javítja a kilátást középen, míg a magasabban elhelyezett fényszórók és a hűtőrács hűtőnyílásai maximalizálják a védelmet és a gázlómélységet. A magasfényű 19″ könnyűfém keréktárcsák dinamikus profilt alkotnak, míg az újratervezett hátsó fényszórók immár LED-es féklámpával rendelkeznek.

Bármi álljon is Ön előtt, mindig az Ön kezében van az irányítás

Legyen szó vontatásról, kátyúk elkerüléséről vagy kedvezőtlen időjárási viszonyokról, a Land Cruiser elektronikusan modulált kinetikus dinamikus felfüggesztési rendszerrel (KDSS) van felszerelve, amely optimalizálja az első és a hátsó stabilizátorok hatását a kiváló közúti vezetési élmény érdekében.
 
 

Készen áll meghódítani a legkeményebb terepet

A Torsen hátsó differenciálzár segít javítani a stabilitást és a tapadást egyenetlen utakon és csúszós felületeken. Kanyarban korlátozza a motorfékezés által generált nyomatékkülönbséget a bal és a jobb kerék között a nagyobb járműstabilitás érdekében. Navigáljon a kátyúkban, és győzze le magabiztosan a havat és a jeget.
 
 

Páratlan minőség, amelyre számíthat

A Land Cruisert világszerte megmérettették és tesztelték, hogy páratlan megbízhatóságot kínáljon. Rendkívül strapabíró, merev, egyedi vázszerkezetű karosszériája figyelemre méltó úttartást és műszaki támogatást nyújt a vezetők számára. Készüljön fel a következő kihívásra!

Folyamatosan fejlődő technológia

A 9" multimédiás képernyőn több különböző képet is megjeleníthet a járműbe körbe beépített kameráknak hála, ezzel segítve a manőverezést. A terepjárást segítő funkciók között található a Multi-Terrain terepmonitor (MTM) a jármű alatti terepnézet és a Multi-Terrain terepválasztó (MTS), amelyek a kúszónyomaték-vezérlés funkcióval kombinálva támogatják Önt abban, hogy a legvadabb területeket is meg tudja hódítani.

Egyedülálló gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer

A műszeregységben található 4,2" TFT multi-információs képernyő átfogó jármű- és infotainment-adatokat biztosít a vezető számára. Ide tartoznak a biztonsági funkciók, például a TPMS, amely lehetővé teszi az egyes gumiabroncsok nyomásának egyszerű ellenőrzését a kijelzőn keresztül.

Maximum hatékonyság a vezetési üzemmódválasztóval

Válassza ki a vezetési stílusának és/vagy a feltételeknek megfelelő üzemmódot a motor, a sebességváltó, az elektromos szervokormány (EPS) és az adaptív változó felfüggesztés (AVS) automatikus vezérléséhez.

Land Cruiser 150 Galéria