Autó-Largo Kft.

Corolla Hatchback

Új szintre emeli az életet

Új Corolla Hatchback: új szintre emeli az életet

Ha az életünkben mindig arra törekszünk, hogy új szinteket érjünk el, nem kellene ennek ugyanígy lennie az autónk esetében is? Az új Corolla Hatchback látványos formáival, fejlett csatlakozási technológiáival és Over-The-Air, azaz vezetéknélküli, online frissítéseivel készen áll arra, hogy minden pillanatot különlegessé tegyen. Izgalmas részleteivel, digitális megoldásaival és kiemelkedően hatékony ötödik generációs hibrid hajtásláncával valóban képes új szintre emelni az életet.

 

Stílus, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni

Amíg a karosszéria alatt kifinomult és dinamikus megoldásaival hódít a Corolla Hatchback, addig a külső megjelenését tekintve merész formákkal közvetíti ugyanezeket az értékeket. Elegáns profilját az alacsonyra húzott lendületet sugárzó motorháztetőnek, az aerodinamikus tetővonalnak köszönheti, míg szemből és hátulról magabiztosságot áraszt magából az autó.

Hibrid hajtás kompromisszumok nélkül

Az új Corolla Hatchback ötödik generációs hibrid hajtáslánca csendesebb, kompaktabb és közvetlenebb, mint valaha, mindezt alacsony károsanyag-kibocsátással és azonnali teljesítménnyel. A Normal, Eco és Power hajtási módokon kívül teljesen elektromos üzemmódot is kínál a pihentető, zéró károsanyag-kibocsátású használathoz, amikor csak akarja.
 

Széleskörű kapcsolódás

A Corolla által kínált intuitív digitális élmények olyan funkciókat kínálnak, amelyek segítenek az élen maradni. A fejlett kezelőfelülettel megáldott 10,5” érintőképernyő éppoly gyors és érzékeny, mint amilyen gyönyörű. Felhasználóbarát, logikus menüivel és éles, nagy felbontású kijelzőjével pontos kezelhetőséget tesz lehetővé, és minimálisra csökkenti a zavaró tényezőket. Ugyanakkor a 12,3” multi-információs műszeregység, amely egy új generációs vezetői kijelző, gyorsan, egyetlen pillantással rendelkezésre bocsátja a szükséges vezetési adatokat a sofőr számára.

 

Toyota Corolla Hatchback galéria