Autó-Largo Kft.

Eredeti alkatrészek

TARTSA JÓ ÁLLAPOTBAN TOYOTÁJÁT

Toyotája szerves része a mindennapjainak: amikor az utolsó percben indulnak az iskolába, amikor a heti bevásárlást intézi, vagy éppen a nyári szabadságának helyszínére utazik. Ezt szem előtt tartva fejlesztettük a Toyota eredeti alkatrészeket, amelyek kiváló minőségben készülnek, és garantálják, hogy autója hosszú távon is nagyszerűen teljesítsen.

Annak érdekében, hogy nyugodt szívvel keljen útra, javasoljuk, hogy használjon Toyota eredeti alkatrészeket, amelyek ugyanabban a gyárban készülnek, mint amelyikben a Toyotája is, és számos előnnyel járnak:

  • Kifejezetten az Ön járművéhez készülnek
  • Minőségük és megbízhatóságuk megfelel a Toyota szigorú követelményeinek
  • A Toyota teljes garanciája vonatkozik rájuk (minimum 1 év)
  • Képzett technikusaink szakszerűen szerelik be őket.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az igények eltérőek lehetnek, ezért a Toyota alkatrészek két csoportját fejlesztettük ki, amelyek között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

A Toyota eredeti alkatrészt használjuk járműve 3 éves jótállási időtartama alatt. Ezen alkatrészek specifikációja teljes egészében megegyezik azokéval, amelyeket eredetileg a Toyotájába építettek.

Optifit Alkatrészek

Az úgynevezett Optifit alkatrészek bevezetésének az volt a célja, hogy a márkaszervizek gazdaságos és megbízható megoldást tudjanak nyújtani a Toyoták karbantartása és javítása során. Ennek a termékcsaládnak nagyrészt a szervizelés és javítás során gyakran cserélendő – ezért a jármű karbantartási költségeiben legnagyobb szerepet játszó – alkatrészek a tagjai, mint például a fékbetétek, kipufogók, kuplungok, akkumulátorok, féltengely gumiharangok, ablaktörlők, generátorok és indítómotorok. Az Optifit alkatrészekre a Toyota márkaszervizek 1 év garanciát vállalnak. Ez alól kivételek az eredeti Toyota Optifit akkumulátorok, amelyekre 3 év garancia érvényes.

A biztonság, a kiváló teljesítmény és saját nyugalma érdekében válasszon Toyota eredeti alkatrészt! Kizárólag Toyota márkakereskedőjénél kaphatóak.

ENGINE FLUSH

A Toyota "Engine Flush" olyan rendkivül hatékony hatóanyagkombináció, amely eltávolítja az olajiszapot és más égéstermékeket a motorból és a forgattyúházból.
Tudjon meg többet

KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS ÉS HŰTŐRADIÁTOROK

Számításba véve, hogy egy sérült autó mekkora hiányt jelent a mindennapokban, rendkívül sokat ér a gyors és jó minőségű javítás.
Tudjon meg többet

OPTIWHITE IZZÓK

Az OptiWhite izzók tökéletes megoldást jelentenek mindazok számára, akiknek egyaránt fontos a stílus és a biztonság.
Tudjon meg többet

TOYOTA ÉKSZÍJAK

Toyotája motorjához számos kiegészítő berendezés csatlakozik, és ezek tökéletes összhangja tartja mozgásban az autót.
Tudjon meg többet

TOYOTA AKKUMULÁTOROK

A modern Toyotában számtalan elektronikus eszköz található, amelyek biztonságosabbá, egyszerűbbé és élvezetesebbé teszik az utazást.
Tudjon meg többet

TOYOTA AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKEK

Mint minden az életben, időről időre a Toyota is igényli a gondoskodást, hogy megőrizhesse jó megjelenését.
Tudjon meg többet

TOYOTA EREDETI IZZÓK

Mi sem könnyebb, mint természetesnek venni járműve világítását. Ne felejtse el azonban, hogy a megfelelő és tökéletesen működő izzók a biztonságos közlekedés alapletéteményesei, különösen éjszaka.
Tudjon meg többet

TOYOTA EREDETI MOTOROLAJ

Motorjaink teljes élettartamuk során páratlan teljesítményről, hatékonyságról és megbízhatóságról tesznek tanúbizonyságot minden körülmények között. Ezen tulajdonságaik fenntartásához azonban rendszeres karbantartásra és a legjobb minőségű motorolajra van szükségük.
Tudjon meg többet

TOYOTA FÉKTÁRCSA ÉS FÉKBETÉT

Mindennap nagy nyomás alá helyezve és időnként a legnagyobb terhelésnek kitéve a fékrendszernek igazán nehéz az élete.
Tudjon meg többet

TOYOTA KUPLUNGOK

Akár autópályán száguld, akár kanyargós vidéki utakon vagy a sűrű nagyvárosi forgalomban vezet, a tökéletesen működő kuplung létfontosságú a sima fokozatváltáshoz és a hatékony gyorsításhoz - vagyis ahhoz, hogy Ön mindig biztonságosan uralhassa Toyotáját.
Tudjon meg többet

TOYOTA LENGÉSCSILLAPÍTÓK

A hatékony lengéscsillapítás stabilizálja Toyotája rugózását - ugyanakkor a kényelem mellett a biztonság szempontjából is létfontosságú.
Tudjon meg többet

TOYOTA ÜZEMANYAGRENDSZER-TISZTÍTÓ

Az Ön Toyotájának motorját rendkívüli gondossággal úgy gyártottuk, hogy ellenálljon a kihívásoknak, sok éven át legyen megbízható útitársa, és mindvégig készséges teljesítménnyel álljon a rendelkezésére.
Tudjon meg többet

TOYOTA EREDETI ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK

Amikor tisztában kell lennie azzal, hogy mi veszi körül, akár a szép látványban szeretne gyönyörködni, akár az Ön előtt haladó autót kell figyelnie, a kristálytiszta ablak nem pusztán luxus, hanem elengedhetetlen kelléke annak, hogy biztonságosan haladhasson Toyotájával.
Tudjon meg többet