Autó-Largo Kft.

PROACE Van

PARTNER, BÁRMILYEN FELADATHOZ

TOYOTA PROACE
EXTRA GARANCIA
1 000 000 KM / 5 ÉVPROACE. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK, BÁRMILYEN FELADATRA.

Akár praktikus áruszállítót, akár sokoldalú személyszállítót keres, intelligens megoldásainak köszönhetően a PROACE bármilyen feladatra kiválóan megfelel. A karosszéria választék és a tengelytávok 8-féle kombinációjának, valamint az ajtóváltozatok széles választékának köszönhetően a PROACE kínálatában biztosan megtalálja azt, ami a legtökéletesebb megoldást jelenti az Ön igényeire.

Toyota átalakítási megoldások

A Toyota Proace City a legnehezebb kihívásokra készült, alapváltozatában is rendkívüli sokoldalúság és tartósság jellemzi. Fedezze fel a kerekesszék rögzítési megoldásunkat, amely új funkcióval ruházzák fel autóját. Minden felépítményt egy adott Toyota Proace modellhez terveztek, így lehetővé válik az elemek tökéletes illeszkedése és a rendelkezésre álló hely optimális kihasználása. A Toyota felépítményeivel minden pillanat öröm, minden kihívás kaland.

 
 
 

A TOYOTA PROACE EXTRA GARANCIA

  • A Proace modellre 3 év vagy 100e km (amelyik előbb bekövetkezik) gyártói, teljes körű alapgarancia érvényes
  • A gyártói garancia lejártakor lép hatályba az Extracare garancia ami 2 év, km korlátozás nélküli fedezetet biztosít, a szerződés hatálya alá tartozó alkatrészek váratlan meghibásodása esetén
  • Az Extracare szerződés csak és kizárólag a „Proace Extra Garancia” füzetben részletezett alkatrészekre és azok hirtelen meghibásodására nyújt fedezetet
  • A gépkocsi jótállási feltételeit a gyártói alapgarancia időtartam alatt a gk. „Szerviz és garancia” füzet, ennek lejáratát követően a „Proace Extra Garancia” füzet tartalmazza, a két dokumentum együtt érvényes melyek tartalmát a gk. átadásakor meg kell ismertetni az ügyféllel.

Egy autó, ami minden igényének megfelel

Bármi is legyen a feladat, a Proace mindenre képes, ami az elvégzéséhez szükséges.

Bármi is az Ön munkája, a Proace minden elvárását teljesíti.

A Proace modellt úgy alkották meg, hogy minden elvárásának megfeleljen. Háromféle hosszúságban – Kompakt, Közepes és Hosszú – és ötféle karosszériaváltozatban elérhető, így kínálva mindenki számára lenyűgöző rakteret és praktikus hozzáférést. A Proace a megoldás minden feladatra.
 
 

A Toyota az Ön szolgálatában

A Toyota Service garantálja a PROACE üzleti felhasználói által elvárt minőséget és szaktudást. Szerelőinket a legmagasabb szinten képezzük és olyan színvonalú szolgáltatást nyújtunk, amit ezen az áron senki sem kínál. Verhetetlen ár-érték arányt és kényelmet kínálva fogunk minden szervizigényének megfelelni.
 
 
 
 

Partner, bármilyen feladathoz

Apró startup vagy lendületesen fejlődő cég? Bármekkora is az Ön vállalkozása, biztosan megtalálja azt a Proace modellváltozatot, ami tökéletesen megfelel az elvárásainak.
 
 
 
 
 

ISMERJE MEG KÖZELEBBRŐL

Íme néhány stílusos részletmegoldás, amelyektől a Proace még izgalmasabb lesz.