Autó-Largo Kft.

Corolla Touring Sport

Új szintre emeli az életet

Új Corolla Touring Sport: új szintre emeli az életet

Ha az életünkben mindig arra törekszünk, hogy új szinteket érjünk el, nem kellene ennek ugyanígy lennie az autónk esetében is? Az új Corolla Touring Sports látványos formáival, fejlett csatlakozási technológiáival és Over-The-Air, azaz vezetéknélküli, online frissítéseivel készen áll arra, hogy minden pillanatot különlegessé tegyen. Izgalmas részleteivel, digitális megoldásaival és kiemelkedően hatékony ötödik generációs hibrid hajtásláncával valóban képes új szintre emelni az életet.

 
 

Forma és funkció, tér és stílus

Amíg a karosszéria alatt kifinomult és dinamikus megoldásaival hódít a Corolla Touring Sports, addig a külső megjelenését tekintve merész formákkal közvetíti ugyanezeket az értékeket. Elegáns profilját az alacsonyra húzott lendületet sugárzó motorháztetőnek, az aerodinamikus tetővonalnak köszönheti, míg szemből és hátulról magabiztosságot áraszt magából az autó.

 

Hibrid hajtás kompromisszumok nélkül

Az új Corolla Touring Sports ötödik generációs hibrid hajtáslánca csendesebb, kompaktabb és közvetlenebb, mint valaha, mindezt alacsony károsanyag-kibocsátással és azonnali teljesítménnyel. A Normal, Eco és Power hajtási módokon kívül teljesen elektromos üzemmódot is kínál a pihentető, zéró károsanyag-kibocsátású használathoz, amikor csak akarja.
 

Tér a növekedéshez

Soha nem lehet túl sok a hely. A Corolla sokoldalú Touring Sports változata a Hatchback kiemelkedő alapjaira épül, még tágasabb utastérrel, illetve nagy és rendkívül sokoldalú raktérrel. A 60/40 arányban osztott második üléssornak és a két magasság között állítható csomagtérpadlónak köszönhetően gyorsan átalakíthatja a Touring Sports verziót az igényeinek megfelelően.
 

Széleskörű kapcsolódás

A Corolla intuitív digitális megoldásai tele van olyan funkciókkal, amelyek segítik Önt abban, hogy mindig az élen járjon. Ezek között van az azonnali kapcsolódás, a vezetéknélküli telefontöltés és az online, vezetéknélküli Over-The-Air frissítések, amelyek az autó adatkapcsolatát használják annak biztosítására, hogy mindig a legfrissebb szoftvereket futtassa a rendszer.

Toyota Corolla Touring Sports galéria