Autó-Largo Kft.

RAV 4

100% SUV. 100% HIBRID. Nincsenek félmegoldások

Az új Toyota RAV4 egy igazán modern SUV, ami nem ismer kompromisszumot a fontos a dolgokban. Karosszériájának merész stílusát a karakteres domborulatok és a látványos részletmegoldások adják, s mindezt egy vadonatúj 2,5 literes hibrid hajtás egészíti ki, ami új mércét állít a kategóriában.

Vérbeli SUV, vérbeli hibrid. Nem köt kompromisszumot

A mindenre felkészített Toyota RAV4 a robusztus SUV-karakter és az elegáns, modern stílus tökéletes keveréke. Jóllehet kifejezetten városi előnyöket kínál, a nagy nyomaték és az alacsony károsanyag-kibocsátás egyedülálló kombinációja egyúttal tökéletes „mindenes” járművé teszi, így a városi utcákon és a vidéki utakon egyaránt kiváló társ. Ne legyen kétsége afelől, hogy a Toyota RAV4 bárhová elviszi.

 
 

RAV4 GR SPORT

Nem szokványos megoldásokat keres? A Toyota RAV4 GR SPORT segítségével bátran nézhet szembe a modern világ kihívásaival. Ezt a verziót a TOYOTA GAZOO Racing csapat eredményei ihlették, amit az autó színvilága és egyedi stíluselemei is bizonyítanak.

 
 

MODERN FORMÁK

A kifinomult és egyedi Toyota RAV4 GR SPORT a sportos stílust az SUV felépítés legjobb tulajdonságaival ötvözi. Az autó erőteljes sziluettje egyedi stílusjegyeket kapott, mint például a festett GR SPORT első hűtőrács és a zongoralakk-feketére festett GR SPORT hátsó diffúzor.

MINDEN UTAZÁSHOZ FELSZERELVE

A GR SPORT változat funkciói között ott vannak a fejlett multimédiás rendszerek és az innovatív Toyota T-Mate biztonsági technológiák, mint például az automatikus fékezésre képes hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer (RCTA) és az intelligens parkolóradar (ICS).

DINAMIKUS AWD-I

A Toyota RAV4 GR SPORT a 222 lóerős 2,5 Hybrid Dynamic Force AWD-i e-CVT hajtáslánccal van felszerelve. Az intelligens összkerékhajtási rendszer automatikusan az útviszonyokhoz igazítja a beállításokat, növelve ezzel a tapadást.

Létezik hasznos, és létezik elengedhetetlen

A legsokoldalúbb és legkifinomultabb SUV modellünk, a Toyota RAV4 éppolyan stílusos, mint amilyen praktikus. Ön köré lett tervezve, így számos olyan funkcióval van felszerelve, amelyek segítenek megvalósítani autós álmait.

Arra készült, hogy nyomot hagyjon

Tegyen jó benyomást a RAV4 tekinteteket vonzó megjelenésével. Erőteljes és elragadó kiállásának köszönhetően a kíváncsi szemek rengeteg részletben tudnak elmerülni végig a merész sziluett mentén – az elegáns első LED-es fényszóróktól egészen az egyedi LED-es hátsó lámpákig. A masszív SUV kiállás bizonyítja, hogy vidéken és városban egyaránt otthonosan mozog az autó.
 
 

Járja a saját útját hibrid erővel

A RAV4 kellő erőt biztosít elektromos üzemmódban is, hogy továbblépjen az akadályokon. Az üzemanyagtartálynak és a nagyobb, az autó által menet közben töltött akkumulátornak köszönhetően a RAV4 biztosítja a városi utcák és a vidéki utak leküzdéséhez szükséges sokoldalúságot. Ráadásul, hála az öntöltő hibrid hajtásláncnak, kivételes hatótávolságot tudhat magáénak, miközben az elektromos hajtás minden előnyét biztosítva.
 
 
 

Tér a pihenéshez

A RAV4 utasterében a robusztus külső kialakítás és az átgondolt belső elrendezés találkozik. A széles középkonzol és a modern, új műszerfal köré épült lenyűgöző utastér olyan helyet kínál, ahol kényelmesen elhelyezkedhet és élvezheti az utazást. Az ellenállhatatlan stílus a hatékony technológiával találkozik olyan innovatív funkciók képében, mint a vezeték nélküli töltés és a modellhez szabott, 9 hangszórós JBL audiorendszer, amellyel kedvenc lejátszási listáit hallgathatja menet közben. Maradjon kapcsolatban kedvenc alkalmazásaival az Apple CarPlay és az Android Auto™ zökkenőmentes okostelefon-integrációjának köszönhetően.
 
 
 

Multimédiás képernyő

A Toyota RAV4-ben a megtalálható az új multimédiás csomag, amely a továbbfejlesztett kapcsolódási és kényelmi funkciók széles skáláját kínálja, beleértve az OTA (Over-the-Air) frissítési lehetőséget. Tapasztalja meg az új, 10,5" érintőképernyős multimédiás rendszeren az új szintre emelt csatlakozási lehetőségeket, amelyek egy érintésre elérhetők. Könnyedén integrálhatja a legújabb okostelefon-modelleket a vezeték nélküli Apple CarPlay segítségével.

Digitális műszeregység

A Toyota RAV4 továbbfejlesztett 12,3", teljesen digitális műszeregysége lehetővé teszi, hogy saját igényeinek és kívánalmainak megfelelően szabja személyre a stílusát és a tartalmát egyaránt. Négy különböző téma közül választhat: Casual, Smart, Sport és Tough, valamint három különböző elrendezés van, hogy tökéletes, személyre szabott képernyőélményben legyen része. Ezenkívül személyre szabhatja a megjeleníteni kívánt információkat, és elkészítheti az Ön számára megfelelő megjelenítést.

Távvezérlési szolgáltatások és Toyota Smart Connect

A technológia minden szempontból kiemeli a RAV4-et a tömegből – akár parkol, akár úton van. Mielőtt még beülne a járműbe, az okostelefonos MyT alkalmazás a kapcsolódási lehetőségek új világát nyitja meg Ön előtt. Használja telefonját a légkondicionálás ütemezéséhez, a jármű távoli hűtéséhez és fűtéséhez, az ajtók bezárásához és kinyitásához, vagy akár villogtassa a vészvillogót, hogy könnyebben megtalálja a parkolóban az autóját. A Toyota Smart Connect pedig a zökkenőmentes, felhőalapú navigációval, az intelligens hangvezérléssel, valamint a valós idejű közlekedési és közúti információkkal minden utazást feldob.

RAV4 galéria