Autó-Largo Kft.

RAV4 Plug-in

GAZDAG SUV ÖRÖKSÉG. DINAMIKUS KETTŐS DNS

Fedezze fel a konnektorról tölthető hajtásláncok új világát a RAV4 merész és kifinomult formáiba csomagolva. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátornak és a 2,5 literes Hybrid Dynamic Force benzinmotornak köszönhetően kisebb károsanyag-kibocsátással és figyelemreméltóan megnövekedett tisztán elektromos hatótávolsággal szelheti át a várost, vagy navigálhat zord vidékeken. A MyT csatlakoztatott szolgáltatásoknak köszönhetően hozzáférhet az új, fejlett multimédiás technológiához, az Over-the-Air, azaz vezeték nélküli frissítésekhez és az összes fontos vezetési információkhoz. Élvezze a félelmetes nyomatékot és az azonnali gyorsulást a Toyota hibridek terén tapasztalható vezető szerepének legújabb, kategórialeső bizonyítékában, a megújult RAV4 modellben.

Ikonikus SUV karakter plug-in hibrid technológiával

A gazdag SUV-örökséget felölelő, robusztus és kifinomult, plug-in hibrid technológiával felszerelt RAV4 még messzebbre viszi Önt. Fedezze fel a konnektorról tölthető rendszer képességeit egy rendkívül merész és városálló formában.

Kettős DNS

A RAV4 Plug-in Hybrid hatásosan ötvözi a Toyota legerősebb hibrid technológiáját és a különleges elektromos hajtást, hogy Ön még tisztábban, még messzebbre autózhasson. A gondosan megtervezett kettős hajtásban negyedik generációs hibrid technológia és nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik a dinamikus gyorsulásról és a kategória leghosszabb hatótávolságáról.
 
 
 

Tiszta erő

A RAV4 Plug-in Hybrid ereje, dinamizmusa és menetstabilitása gyakorlatilag saját kategóriát teremt. 2,5 literes Hybrid Dynamic Force benzinmotorjával és intelligens összkerékhajtásával (AWD-i) mindössze 6,0 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára – ami a páratlan úttartás és a 306 lóerő fényében talán nem is annyira meglepő.
 
 
 
 

Járjon a saját útján

A négyállású üzemmódválasztó lehetővé teszi, hogy mindig az Ön igényeihez igazodjon a hibrid rendszer. EV-üzemmódban akár 75 kilométert is megtehet, amely ideális a rövidebb utak megtételére, vagy az alacsony károsanyag-kibocsátású városi zónák látogatására. A városon kívül a benzinmotor biztosít álomszerű menetteljesítményeket. Bárhová is vigye útja, a RAV4 hibrid hajtáslánca elviszi Önt.
 
 
 

Stílusos utastér

A RAV4 Plug-in Hybrid utastere olyan hely, ahol tökéletesen kiélvezheti az autó csendjét és magabiztos erejét. A tágas, kifinomultan kényelmes utastérben sportos ülések és a nagyméretű panorámatető várják Önt, a csomagokat pedig gond nélkül elnyeli az 520 literes, rugalmasan alakítható csomagtartó, amiből alig foglal el helyet a nagyfeszültségű akkumulátor.
 
 
 
 

Innováció kívül-belül

A Toyota RAV4 Plug-in Hybrid innovatív műszaki megoldásokat nyújt, hogy még jobbá tegyen minden utazást. A Toyota fejlett multimédiás rendszere Ön és az Ön igényei köré összpontosulva lehetővé teszi, hogy a RAV4 Plug-in Hybrid segítségével mindig kapcsolatban maradjon, és kézben tartsa az irányítást, bárhová is megy.

Multimédiás képernyő

A RAV4 Plug-In Hybrid a kifinomult külső formáin túl kiváló multimédiás csomagot kínál. Az intuitív multimédiás rendszer 10,5" érintőképernyővel büszkélkedhet, és a legújabb okostelefonos integrációt kínálja a vezeték nélküli Apple CarPlay segítségével.

Digitális műszeregység

A RAV4 Plug-In Hybrid újonnan fejlesztett digitális műszeregysége lehetővé teszi, hogy négy különböző téma közül válasszon: Casual, Smart, Sport és Tough - ezekkel személyre szabhatja az élményt. Válassza ki a kívánt stílust, majd váltson három különböző elrendezés között a tökéletes, személyre szabott képernyőélmény érdekében. Azt is eldöntheti, hogy pontosan mennyi és milyen információt szeretne megjeleníteni a képernyőn.

Távvezérlési szolgáltatások és Toyota Smart Connect

A technológia minden szempontból kiemeli a RAV4 Plug-In Hybrid modellt a tömegből – akár parkol, akár úton van. Mielőtt még beülne a járműbe, az okostelefonos MyT alkalmazás a kapcsolódási lehetőségek új világát nyitja meg Ön előtt. Használja telefonját a légkondicionálás ütemezéséhez, a jármű távoli hűtéséhez és fűtéséhez, az ajtók bezárásához és kinyitásához, vagy akár villogtassa a vészvillogót, hogy könnyebben megtalálja a parkolóban az autóját. A Toyota Smart Connect pedig a zökkenőmentes, felhőalapú navigációval, az intelligens hangvezérléssel, valamint a valós idejű közlekedési és közúti információkkal minden utazást feldob.

RAV4 Plug-in Hybrid galéria