Autó-Largo Kft.

PROACE Verso EV

TÁGAS UTASTERET ÉS PRAKTIKUS MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ

Egy autó, ami minden igényének megfelel

A Proace Verso tele van hasznos funkciókkal a vezető és az utasok számára egyaránt.

PROACE VERSO. AZ AKTÍV ÉLETSTÍLUSHOZ TERVEZTÜK.

Tágas utasterével és az aktív életstílust szolgáló praktikus megoldásaival az új PROACE Verso a Toyota sokoldalú utasszállítóinak legújabb modellje. Átgondolt kialakítás, modern dízelmotorok és innovatív technológia – ebben az autóban minden együtt van ahhoz, hogy Ön még kellemesebben, még biztonságosabban és még nyugodtabban utazhasson.

Átgondolt funkciók és innovatív technológia

A Proace Verso számos lehetőséget kínál, így biztosan megfelelve az Ön igényeinek. A fejlett funkciókkal garantáltan lenyűgözi Önt: a xenon fényszórók és a tolatókamera, valamint számos biztonsági funkció garantálják, hogy még pihentetőbb és biztonságosabb környezetben élvezhesse utazásait.

Dőljön hátra és pihenjen

A Proace Verso kényelmes, kiváló minőségű utastere és technológiái a leghosszabb utakat is könnyeddé teszik. A Toyota Connect segítségével zökkenőmentesen élvezheti az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ integrációt.

A választás az Öné

A többféle választható akkumulátorcsomaggal kapható Proace Verso Electric az Ön igényeinek megfelelő zéró károsanyag-kibocsátású megoldást kínálja. 50 kWh-s akkumulátor hatótávolsága = 230 km* 75 kWh-s akkumulátor hatótávolsága = 330 km* *A körülményektől is függ

Könnyedén feltölthető

Könnyedén feltölthető Akár egy átlagos otthoni konnektort, akár egy fali töltőt vagy egy gyorstöltőt választ, a Proace Verso Electric folyamatosan mozgásban tartja. Gyorstöltés: 50 KW: 0,5 óra*/75 KW: 0,75 óra* Fali töltő: 50 KW: 4,75 óra*/75 KW: 7 óra* Otthoni konnektor: 50 KW: 15-28 óra*/75 KW: 40-42 óra* *A töltés ideje a helyi körülményektől is függ

Akkumulátor menedzsment rendszerek

Egyedülálló csatlakozási lehetőség, hogy minden nap képben legyen, és útközben is kézben tartsa az irányítást.

Akkumulátor töltés és állófűtés beállítás

Győződjön meg arról, hogy autója készen áll az útra: állítsa be a töltés kívánt időtartamát, és melegítse fel az utasteret még az indulás előtt.

Töltőpont kereső

Tekintse meg az összes elérhető töltőállomást az érintőképernyőn keresztül, adjon hozzá megállókat, és ejtse útba a közeli töltőpontokat.

Hatótávolság ellenőrzés

Ez a funkció a valós hatótávolságot jelenít meg az akkumulátor aktuális töltöttsége és az adott területen belül elérhető töltőállomások alapján.

Akkumulátorhasználati képernyő

Finomítsa vezetési stílusát egy vizuális útmutatóval, amely megmutatja, hogy mennyi energiát használt fel az akkumulátorból, és mennyit táplált vissza az utazásai során.

Innovatív tér, amely alkalmazkodik Önhöz

Az összehajtható, sínen csúsztatható ülések biztosítják a szükséges variálhatóságot, míg az összecsukható asztalok, a nyitható hátsó ablakok és a láblendítéssel motorosan nyitható oldalsó ajtók olyan kényelmet nyújtanak, amelyet többé nem szeretne elengedni.

Élvezze a variálható csomagtér vagy éppen a megnövelt lábtér lehetőségét a csúsztatható és kivehető üléseknek köszönhetően, amelyek a Family és a VIP felszereltségi szinteken elérhetők.

Ha a szokásosnál is több poggyászt kell szállítania, a függőlegesen lehajtható ülések – a Shuttle szinten alapfelszereltség – megbillenthetők, így a rakodóterület minden centiméterét kihasználhatja.

Utasai kényelmes környezetben pihenhetnek, szórakozhatnak vagy dolgozhatnak az utastérben található, sínen csúsztatható tárgyalóasztalnak köszönhetően.

ISMERJE MEG KÖZELEBBRŐL

Íme néhány stílusos részletmegoldás, amelyektől a PROACE VERSO még izgalmasabb lesz.