Autó-Largo Kft.

PROACE CITY VERSO EV

TÁGAS UTASTERET ÉS PRAKTIKUS MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ

KÉSZLETRŐL NETTÓ 4 000 000 FT KEDVEZMÉNNYEL, AKÁR TOVÁBBI 4 000 000 FT* ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

*Az állami támogatás a Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak (RRF-REP-10.10.1-24) kiírás feltételeinek megfelelő egyéni vállalkozások és gazdasági társaságok számára érhető el.
 

PROACE City Verso EV

Bármikor is indulna, mindig készen áll

TOYOTA PROACE CITY VERSO EV
EXTRA GARANCIA
250 000 KM / 5 ÉV

A LEGJOBB KOMPAKT VÁROSI EGYTERŰ MÉG JOBB LETT

ÚJ PROACE CITY VERSO ELECTRIC ÖSSZEFOGLALÓ

Variálja át, aztán variálja át újra

A Proace City Verso kiváló variálhatóságot biztosít, és akár hét személy szállítására is képes. A hosszú tengelytávú verzióhoz elérhető a két különálló ülés a harmadik sorban, amelyek külön-külön csúsztathatók a lábtér és a csomagtér megfelelő beállítását lehetővé téve. Az összes utasülés síkba dönthető, beleértve az első utasoldali ülést is, ezzel maximalizálva a szállítási kapacitást.

Az elektromos hajtás könnyebbé teszi az életet

Az akár 293 kilométeres* hatótájával a Proace City Verso Electric ragyogó hatékonysággal kezeli a nagy igénybevétellel járó, folyamatos megállást és elindulást követelő városi körülményeket, és útközben kíméli az akkumulátort.

Akkumulátor hatótávolsága = 293 km*

*A felhasználási körülmények függvényében

Könnyű feltölteni

Töltsön akár otthon hálózati csatlakozóból vagy fali töltőből, esetleg út közben egy gyorstöltő segítségével, a Proace City Verso Electric mindig mozgásban tartja Önt.

NYILVÁNOS GYORSTÖLTŐ – 0,5 óra*
FALI TÖLTŐ – 5-7,5 óra*
OTTHONI HÁLÓZATI CSATLAKOZÓ – 15-31 óra*

*A töltési idő függ az adott körülményektől

Töltési állapot visszajelző

A Proace City Electric modellváltozat a fantasztikus hatékonyság és az alacsony károsanyag-kibocsátású zónákhoz való hozzáférés előnyeivel csatlakozik az ikonikus Proace kínálathoz.

*A képen egy Proace Electric modell látható

Műszerfal és TFT megjelenítő

A Proace City Verso Electric modellváltozat a fantasztikus hatékonyság és az alacsony károsanyag-kibocsátású zónákhoz való hozzáférés előnyeivel csatlakozik az ikonikus Proace kínálathoz.

Akkumulátorkezelő rendszer

Egyedi összeköttetés, ami mindig ellátja Önt információkkal, biztosítja a kontrollt és mozgásban tartja minden nap.

AKKUMULÁTORTÖLTÉS ÉS ÁLLÓFŰTÉS PROGRAMOZÁS

Biztosítsa, hogy járműve készen áll a fogadására: ütemezze be előre a töltéseket és fűtse fel az utasteret, még mielőtt megkezdődik a munkanap.

TÖLTŐÁLLOMÁS KERESŐ

Jelenítse meg az elérhető töltőállomásokat az érintőképernyőn, állítsa be őket köztes célnak és tudjon mindig a legközelebbi töltőpontokról.

HATÓTÁVOLSÁG ELLENŐRZÉS

Ez a funkció egyértelműen megmutatja az aktuális hatótávolságot az akkumulátor töltöttsége alapján, illetve megmutatja a környéken található töltőállomásokat is.

AKKUMULÁTOR-HASZNÁLATI KÉPERNYŐ

Tökéletesítse vezetési stílusát egy vizuális útmutató segítségével, amelyen az út közben az akkumulátorból elhasznált, illetve visszatáplált energiát figyelheti meg.

PROACE CITY VERSO ELECTRIC GALÉRIA