Autó-Largo Kft.

Highlander

Városi kifinomultság egy elegáns SUV modellbe

ÚJ HIGHLANDER HYBRID
GO BIG. GO HYBRID!*

Íme a vadonatúj Toyota Highlander. Ezt a tágas és stílusos, hétüléses SUV-t legújabb hibrid technológiánkkal és intelligens összkerékhajtásunkkal (AWD-i) szereltük fel. A Highlander nemcsak lenyűgözően kényelmes, hanem erős, takarékos és sokoldalú is, hogy a legaktívabb családok életmódjával is lépést tarthasson.


*A legnagyobb Toyota Hybrid

Minden helyzethez. Minden hangulathoz.

A 2,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtás különböző beállításainak köszönhetően a Highlander Hybrid kimagaslik a kategória kínálatából, hiszen az autó karaktere és fogyasztása személyre szabható. A NORMAL, ECO, SPORT vagy EV üzemmódokkal kedve szerint alakíthatja a Highlander gyorsulását, teljesítményét, gázreakcióját, csendes és kényelmes futását.

Élvezze a hibrid erejét! Élvezze az utazást!

Az új 2,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtás elég erős ahhoz, hogy az autóval akár 2 tonnát vontasson, az AWD-i rendszer pedig szükség esetén automatikusan összkerékhajtásra kapcsol. Az elsődleges elektromotor mellett egy hátsó motort is beépítettünk, ami azonnal hajtóerőt küld a hátsó kerekre, ha azok megcsúsznak.

Rugalmas utastér. Rugalmas életstílus.

A Toyota Highlander akár hét embernek is kényelmes és stílusos utazást kínál: a lábtér minden ülésnél bőséges, a panorámatető pedig fénnyel tölti meg a kabint. Az utastér bármilyen feladathoz rugalmasan alakítható, így ebben az autóban minden és mindenki elfér.

Rugalmas utastér. Rugalmas vezethetőség.

A Highlander utastere bármilyen helyzethez és bármilyen igényekhez képes alkalmazkodni, köszönhetően a variálható tárolórendszereknek és üléselrendezésnek, amelyek minden utazás során személyre szabhatók.

Élő kapcsolat

Az innováció viszi előre a világot. A Highlander tele van csúcstechnológiával, amely nem csak javítja a vezetési élményt, de folyamatosan fenntartja a kapcsolatot.

Kapcsolatban az életével

Egyszerűen csatlakoztassa Apple vagy Android telefonját, hogy a 12,3" multimédiás érintőképernyőn keresztül tudjon kezelni mindent, kezdve a hívásoktól, a kedvenc zenei lejátszási listákon át a navigációig. A középkonzolon található vezeték nélküli töltőnek köszönhetően pedig soha nem kell aggódnia amiatt, hogy nem lesz elérhető.

Maradjon képben. Maradjon koncentrált.

Válasszon a 12,3" TFT műszeregység négy különböző témája közül – ezek a Casual, a Smart, a Though és a Sporty. A korábbi Highlander modelleknél nagyobb képernyővel és a vadonatúj digitális műszeregységgel egy pillantás elég ahhoz, hogy minden információhoz hozzáférjen.

Minden látható

Élvezze a tökéletes kilátást a digitális belső visszapillantó tükör segítségével, amely valós idejű képet biztosít a hátsó ablak tetején elhelyezett nagyfelbontású kamerán keresztül. Akadálytalan a kilátás, még akkor is, ha a csomagtartó a tetőig van pakolva.