Autó-Largo Kft.

Cookie szabályzat

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK AZ AUTOLARGO.HU WEBOLDALON HASZNÁLT COOKIE-KRÓL (SÜTIKRŐL)

1. Mik azok a „cookie-k”(„sütik”)

A Nyitrai Csoport weboldalainak meglátogatásakor, egy apró file, ú.n. cookie, azaz süti kerülhet a látogató számítógépére. Egyes általunk használt sütik elengedhetetlenek oldalaink megfelelő működéséhez, másikak pedig információkat gyűjtenek azok használatával kapcsolatosan annak érdekében, hogy még kényelmesebbé és hasznosabbá alakíthassuk oldalainkat. Néhány süti csak átmeneti ideig tárolódik és a böngésző bezárásával eltűnik, más sütik huzamosabb ideig a számítógépeken maradnak.

2. Miért használunk sütiket?

A Nyitrai Csoport azért alkalmaz weboldalain sütiket, hogy weboldalainkon könnyebben elnavigálhassanak látogatóink, miközben azok gyorsabban betöltődnek számukra, valamint azért, hogy a felhasználói élményt folyamatosan javítani tudjuk, és hogy weboldalainkat a látogatói igényeknek leginkább megfelelő tartalommal tudjuk megtölteni. Abban is segítenek nekünk a sütik, hogy meg tudjuk érteni azt, hogy weboldalaink látogatói hogyan használják online szolgáltatásainkat, és a megszerzett tapasztalatok alapján azokat tovább tudjuk fejleszteni.

3. Milyen jogszabályok figyelembe vételével kezeljük a sütiket?

A Nyitrai Csoport tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes adatok védelmére, a kötelező jogi rendelkezések betartására, a biztonságos és tisztességes adatkezelésre. A honlapon elhelyezett sütik kezelésének szabályozása az alábbi jogszabályok figyelembe vételével történt:

  • 2011. évi CXII törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
  • 2016/679/EU Rendelet (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK Rendelet hatályon kívül helyezéséről

4. Sütik leállítása

Tájékoztatjuk, hogy mivel a sütik célja a weboldal használhatóságának és folyamatainak támogatása, a sütik letiltása esetén nem tudjuk garantálni, hogy a látogató képes lesz a weboldal valamennyi funkciójának teljes körű használatára. A weboldal ez esetben a tervezettől eltérően működhet a böngészőben.

Önnek bármikor lehetősége van a sütik törlésére. További részletes információt a leggyakoribb böngészők (Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox, Safari) süti beállításainál talál.

5. Az általunk alkalmazott sütik kategóriái

FUNKCIONÁLIS SÜTIK: Ezek a sütik biztosítják a weboldal megfelelően működését. Ezeket a sütiket az Ön jóváhagyása nélkül is elhelyezhetjük, az adatkezelés jogalapja a jogos érdekünk (Adatvédelmi rendelet 6. cikk (1) bek. f) pontja)

STATISZTIKAI SÜTIK: Statisztikai sütik azt a cél szolgálják, hogy optimalizáljuk a weboldal felhasználói élményét. Általuk betekintést nyerünk a weboldalunk használatába. A statisztikai sütik elhelyezéséhez az Ön hozzájárulását kérjük, ez az adatfeldolgozás jogalapja (Adatvédelmi rendelet 6. cikk (1) a.)

MARKETING SÜTIK: A marketing, vagy követő sütik olyan sütik vagy a helyi tárolás bármely más formája, amelyeket felhasználói profilok létrehozására használnak reklámok megjelenítéséhez, vagy a felhasználó nyomon követésére ezen a weboldalon vagy több weboldalon keresztül hasonló marketing-célokból. A marketing/követési sütik elhelyezéséhez az Ön hozzájárulását kérjük, ez az adatfeldolgozás jogalapja (Adatvédelmi rendelet 6. cikk (1) a.)

6. Adatkezelő és az Adatfeldolgozók

Adatkezelő: Nyitrai Csoport tagjai között közös adatkezelés valósul meg. (Cégek: Nyitrai Autóház Kft. 7630 Pécs, Schroll J. út 5. adószám:11846600202, cégjegyzékszám:02 09 066460,  Auto Largo Kft. (6500 Baja, Mártonszállási út 109.; adószám: 11367707-2-17; cégjegyzékszám: 17 09 009673 e-mail: info@autolargo.hu; FX Autóház Kft. 7622 Pécs, Siklósi út 11., adószám: 13608835202, cégjegyzékszám: 02 09 070418, Pólus Autóház Kft. 7100 Szekszárd, Pásztor utca 8., adószám: 10650170217, cégjegyzékszám: 03 09 100960

Adatfeldolgozók:

  • Google Inc. – analitikai szoftver szolgáltató, 3rd Floor Gordon House, D04 E5W5 Barrow Street Dublin, Ireland
  • Tárhely.Eu Szolgaltató Kft., Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14, 1097
  • Plasmart Kft. Székhely: 7627 Pécs, Vadász u. 54.
  • Info-Baranya Kft. – rendszergazda, tárhely szolgáltató, 7631 Pécs, Hosszú-földi utca 58.
  • Mailchimp hírlevélküldő platform, Intuit Inc, Mountain View, 2700 Coast Ave, California, United States

Közös adatkezelő:

Facebook Ireland Ltd. –közösségi oldal szolgáltató, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland / Facebook, Inc., 1601 Willow               Road, Menlo Park, California 94025

7. A honlaplátogató jogai

Főszabály szerint minden érintett kérelmezheti az adott adatkezelőnél:

  • személyes adataihoz való hozzáférését,
  • személyes adatainak helyesbítését,
  • személyes adatainak törlését,
  • az adott adatkezelés korlátozását,
  • személyes adatainak hordozhatóságát,
  • továbbá tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen.

Az érintettnek joga van panaszt benyújtani az adatvédelmi hatósághoz. (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. Postázási cím: 1363 Budapest, Pf.9. e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, telefonszám: +36 (1) 391-1400, fax: +36 (1) 391-14109

5. Sütik felsorolása, megőrzési ideje, funkciója

COOKIE NEVECOOKIE SZOLGÁLTATÓTÁROLÁSI IDŐADATKEZELÉS CÉLJA, COOKIE MŰKÖDÉSE
pbid  saját6 hónapLehetővé teszi a beépülő modul számára, hogy külső azonosítót rendeljen a felhasználókhoz, javítva az API-k teljesítményét.
pys_session_limit  saját1 óraLehetővé teszi a beépülő modul számára, hogy konfigurálja a WooCommerce és az EDD jelentésekhez használt munkamenet időtartamát.
pys_start_session session  sajátmunkamenet alattLehetővé teszi a bővítmény számára, hogy munkamenetet indítson, amelyet a WooCommerce és az EDD jelentésekhez használnak.
_ga_*  Google Analytics1 év 1 hónap és 4 napigA Google Analytics állítja be az oldalmegtekintések tárolására és számolására.
_ga  Google Analytics1 év 1 hónap és 4 napigA Google Analytics használja a látogatói, munkamenet- és kampányadatok elemzéséhez, és webhely analitikai jelentéséhez. A süti névtelenül tárolja az információkat, véletlenszerűen generált számot rendel az egyedi látogatókhoz.
eael_screen  saját1 hónapVegyes célú süti.
pys_first_visit  saját7 napA PixelYourSite beépülő modul állítja be ezt a cookie-t az analitikai szolgáltatások kezelésére.
pysTrafficSource  saját7 napA PixelYourSite beépülő modul állítja be ezt a cookie-t az analitikai szolgáltatások kezelésére.
pys_landing_page  saját7 napA PixelYourSite beépülő modul állítja be ezt a cookie-t az analitikai szolgáltatások kezelésére.
last_pysTrafficSource  saját7 napA PixelYourSite beépülő modul állítja be ezt a cookie-t az analitikai szolgáltatások kezelésére.
last_pys_landing_page  saját7 napA PixelYourSite beépülő modul állítja be ezt a cookie-t az analitikai szolgáltatások kezelésére.
_fbp  Facebook3 hónapA Facebook állítja be ezt a cookie-t, hogy a webhely meglátogatása után hirdetéseket jelenítsen meg a Facebookon vagy a Facebook-hirdetések által működtetett digitális platformon.
elementor  WordPressnem tároljaA WordPress használja. Lehetővé teszi a webhely tulajdonosa számára, hogy valós időben megvalósítsa vagy módosítsa a webhely tartalmát.