Autó-Largo Kft.

C-HR

Boldog hibrid autózást!

Lenyűgöz és rabul ejt

Lépjen ki a megszokott környezetéből. Szakítson a rutinnal, és higgyen a különlegesség erejében! A Toyota C-HR szögletes formáiból szinte árad a dinamizmus, amihez egyedi megjelenés és lenyűgöző erő társul. Élje át az élet nagy kalandját az új Toyota C-HR kormánya mögött!

 

Tegyen jó benyomást

A Toyota C-HR egy semmi máshoz nem hasonlítható hibrid. Erőteljes, tekinteteket vonzó formáinak és úttörő szellemiségének köszönhetően biztosítja a városi utcák meghódításához szükséges önbizalmat.

Hagyja maga mögött az átlagosságot

A Toyotánál hiszünk abban, hogy autója az Ön hozzáállását tükrözi: kiemelkedő stílus belső magabiztossággal, amely hátat fordít a hagyományos megoldásoknak. Az innovatív hibrid technológiával, amely tökéletesen egészíti ki a feltűnő megjelenést, az ikonikus Toyota C-HR ideális partner.

Merjen különbözni

Tűnjön ki az átlagos dolgokkal teli világban! A szögletes formákkal és kompakt sziluettel rendelkező, modern kupé megjelenéssel megáldott Toyota C-HR merészen figyelmen kívül hagyja a szabályokat. Széles kiállása és félelmetes ereje a legjobb SUV modellek rettenthetetlen kisugárzását biztosítja.
 
 

Harmonikus hibrid teljesítmény

A Toyota C-HR modellben minden megvan, amire csak szüksége lehet az életen átívelő kalandokhoz. Kiemelkedően hatékony, azonnali gyorsulást kínál – amely könnyeddé teszi az előzéseket -, és az Ön kezébe adja az irányítást, hogy bármilyen utat meghódíthasson. Nyisson kaput a világra a Toyota C-HR-rel.
 

A részletek kerülnek a középpontba

A kényelmes ülések finoman ölelnek, míg a gyémántmintás részletek luxushangulatot biztosítanak. A puha tapintású felületek és fényes fekete betétek kontrasztja modern hatást kelt az utastérben. Ahogy sötétedik, a hangulatvilágítás kék fénybe borítja a kabint.
 

Merüljön el minden utazásban

A technológia minden utazást feldob. Csatlakoztassa okostelefonját, és élvezze a zökkenőmentes csatlakozást az integrált Apple Carplay és Android Auto segítségével. Használja a 8″ érintőképernyőt, hogy hozzáérjen az összes lejátszási listájához, a navigációhoz és sok más funkcióhoz – anélkül, hogy egy pillanatra is meg kellene állnia.
Az élet akkor kezdődik, amikor csatlakozik
Ismerje meg a Toyota Smart Connect rendszert. Az áttörést jelentő Premium Connectivity csomag segítségével zökkenőmentesen élvezheti a felhőalapú navigációt, a hangvezérlést, valamint a valós idejű közlekedési információkat és közúti eseményeket. Érjen oda mindenhová időben, és hagyja, hogy az intelligens multimédia elvégezze a kemény munkát Ön helyett.
 
Fejlett és intuitív multimédia
Az új, 8″ multimédiás érintőképernyővel egyetlen érintéssel hozzáférhet az összes fontos vezetési információhoz. A MyT alkalmazás pedig minden másról gondoskodik – az autó helyének meghatározásától a hibrid vezetési stílusának javításáig.
 
Zenei aláfestés minden kalandhoz
Mindannyian más ütemre mozgunk szívesen, és a Toyota C-HR testreszabott JBL audiorendszere egy élő koncert valós hangminőségét nyújtja, bárhová is vigye az útja. Az életnek igenis van aláfestő zenéje, szóval tekerje fel a hangerőt.
 

Toyota C-HR galéria