Autó-Largo Kft.

bZ4X

Tisztán elektromos, összkerékhajtással

Letisztult stílus, SUV kiállás

Robosztus, mégis stílusos megjelenésével a Toyota bZ4X egyaránt otthonosan mozog városban és terepen. Az elektromos autók modern, karcsú sziluettjét a SUV modellek magabiztos, impozáns kiállásával összehozva a végeredmény egy igazán egyedi forma lett.

 

Túl az elvárásokon, túl a zéró kibocsátáson

Küldetésünk, hogy mindenki számára javítsuk a mobilitást. Bemutatjuk az innovatív akkumulátoros elektromos járművek következő generációját: az elegáns, modern dizájn és a kivételes képességek könnyed ötvözete, ami többet ad, mint egyszerűen zéró károsanyag-kibocsátású közlekedés.

 

Mindig mozgásban, mindig kapcsolatban

Az intelligens vezetőtér gondoskodik róla, hogy okostelefonja mindig kapcsolatban legyen az autójával. A MyT alkalmazás – amely arra született, hogy megkönnyítse életét az autójával – a csatlakoztatott szolgáltatások új világát nyitja meg Ön előtt.

 
 

Teljes nyugalom a Toyota moduláris Kanzen ajánlata révén

A Toyota célja az, hogy a bZ4X-hez kapcsolódó minden élménye a lehető legkönnyedebb és legkényelmesebb legyen. A Toyota Kanzen éppen ezt szolgálja: egy csomag, amely magában foglal minden szükséges dolgot*, ami lehetővé teszi, hogy Ön teljes nyugalomban élje meg fantasztikus akkumulátoros elektromos autózását.
 
 

Toyota bZ4X Galéria